dimarts, 29 de novembre del 2016

TALLER D'INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

Després de compartir amb els pares a la classe l'activitat relacionada amb la Berta i la seva capsa facilitadora de converses, se'ls hi va demanar continuar-la a casa perquè poguessin comprovar si aquest fantàstic invent realment funcionava.
Per tal de compartir-lo amb la resta de companys, els nens i nenes varen portar un petit escrit on, juntament amb els seus pares, explicaven la seva experiència.





Hem vist com a la gran majoria us ha funcionat  molt bé, com heu aconseguit passar una bona estona xerrant, tot i que en alguns casos ha estat una mica difícil això de deixar els objectes preferits durant una estona. Hem vist com heu pogut descobrir que el  parlar i explicar coses pot arribar a ser tan divertit o més que qualsevol de les nostres activitats preferides.
També mencionar que algunes famílies ens han fet arribar un missatge important: aquesta activitat els hi ha fet més conscients de la necessitat d'escoltar als seus fill/es, i a més a més ,de la gran quantitat de coses que han descobert al fer-ho......

Gràcies pares, gràcies mares, gràcies alumnes de segon, gràcies Berta!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada