divendres, 7 d’abril del 2017

MENJA SA EN FAMILIA. FUNDACIÓ AMETLLER

Durant aquesta setmana els alumnes de segon han rebut formació vers l'alimentació i els hàbits saluidables a càrrec de la Fundació Ametller, ha estat una activitat profitosa i divertida. Aquí veiem unes imatges, una breu explicació del projecte i el link a la pàgina web del projecte per si voleu seguir treballant en familia.

“Menja sa en família” és un projecte educatiu de la Fundació Ametller que promou els hàbits d’alimentació saludable i el consum responsable i que fomenta l’activitat física entre els nens i els joves.
El projecte, format per un conjunt de recursos adreçats a mestres de primària i a famílies amb fills entre els 6 i els 12 anys, té com a objectius principals donar informació i consells de caràcter general per alimentar-se de manera saludable i posar a disposició de tots una eina útil per a la planificació i l’organització dels àpats setmanals.
També és un recurs pensat per conscienciar els nens i els joves de la importància de tenir uns bons hàbits alimentaris per gaudir d’una bona salut. 

http://www.menjasaenfamilia.org/ca/





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada