dilluns, 1 d’abril del 2019

COLÒNIES AL MAS GIRCÓS!

 Aquest any els alumnes de Segon de l'escola Balmes han anat de colònies al Mas Gircós, molt a prop de Besalú, juntament amb els alumnes de Primer, Tercer, Quart i Cinquè. 
Només arribar vam fer una parada per esmorzar i per conèixer els nostres monitors. Tot seguit, ens vam aventurar dins de la ciutat medieval de Besalú! 

Després de conèixer les meravelles medievals que conté aquesta ciutat, vam anar en autocar fins a la casa de colònies, on vam dinar i ens vam instal·lar.


 
Durant la nostra estada a la casa de colònies els alumnes van gaudir de moltíssimes activitats i jocs. A continuació veureu una mostra d'imatges que us ho il·lustrarà.


Una de les activitats que va agradar més als alumnes de Segon va ser el taller de pa. Els alumnes van poder fer la seva pròpia massa de pa per fer una coca amb xocolata.

 I aquí tenim el meravellós resultat!



Una altra de les activitats més maques de les quals van poder gaudir els alumnes de Segon va ser l'Scriptorium. Amb aquesta activitat, els alumnes van conèixer els orígens medievals de l'escriptura i van poder demostrar les seves habilitats amb els utensilis antics d'escriptura, com ara: la ploma i la tinta xinesa.


 Durant tots aquest dies vam estar envoltats d'un paisatge encisador, al bell mig de la màgia natural de la Garrotxa. Per tant, no hi ha res millor que fer unes bones excursions per camins i muntanyes, per trobar el Grial tant desitjat per tothom!



 Les instal·lacions de la casa de colònies van satisfer les necessitats d'alumnes i mestres.

Han estat uns dies meravellosos i que de ben segur que recordarem amb alegria durant molt de temps!
Des de la tutoria de segon volem agrair a les famílies, als mestres, monitors i treballadors de la casa de colònies tota la seva col·laboració!
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada